Bangladesh Day 11#

Thieles solbrillelook

IMG_8534IMG_8563IMG_8584IMG_8651IMG_8648IMG_8653

 

Jeg var i går et smut i København, hvor jeg skulle fotograferes. Jeg deltog i sommers i en konkurrence Thiele havde sat igang på facebook om at blive deres solbrillelook 2013. Det lykkedes mig, sammen med drengen Asger, at vinde deres konkurrence. Vi fik i går taget billeder til deres forårs/sommer-kampagne, der gerne skulle komme op i Thieles 90 butikker kort efter påske.
Det var rigtig sjovt at være med til. Jeg fik lov at stå på to flamingoplader grundet mine sølle 160 cm, så højdeforskellen på Asger og jeg ikke var så voldsom. Jeg kendte ikke Asger på forhånd, men han var super flink, og jeg synes det gik rigtig godt. Vi blev fotograferet med briller fra Ray Ban, Sting og Police – hvilket jeg syntes var fedt, da Ray Ban klart er mit favorit mærke. Jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet og glæder mig også til at vise jer det! Jeg havde min tante og kusine fra København med derinde og tog efterfølgende med dem hjem, inden jeg skulle helt hjem med toget i går aftes (:

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bangladesh Day 11#