FROSTY

THE VALENTINE EXPERIMENT

Jeg faldt over denne søde video den anden dag og tænkte, jeg ville dele den med jer. Jeg vil egentlig primært lade videoen tale for sig selv. Jeg ønsker blot at knytte få ord og tanker til den. Jeg synes, det er fantastisk, at det er blevet bevist, at det, at gøre andre glade, gør dig selv gladere. Jeg har aldrig været i tvivl om dette faktum, men at det helt videnskabeligt nu er blevet bevist, synes jeg er dybt imponerende. Jeg kom da selv til at tænke over at gøre mere for mine nære og håber, at alle I, der ser videoen, også får lyst til at gøre noget rart for dem, I holder af. Det er så vigtigt, og det spreder så god stemning. Eksperimentet er lavet i forbindelse med valentinsdag, men som han siger til sidst i videoen, kan dette være hvilken som helst dag. Lad os ikke begrænse vores værdsættelse af hinanden til nogle få dage om året i forbindelse med højtider. Lad os hver dag fortælle og vise de mennesker, vi elsker, at vi elsker dem. God tirsdag og rigtig god karma.

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FROSTY