The Beginning Of Something New

Jeg har nu gået på efterskolen knap en uge, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver det bedste år. Vi har ingen normale timer haft i denne uge, men aktiviteter der skulle styrke sammenholdet og få os til at lære hinanden bedre at kende, hvilket var super fedt. Alle folk er vildt søde og vildt åbne, og man får venner på rekordtid. Vi er blevet introduceret til vores linjefag og har skulle vælge valgfag. Jeg har naturligvis it/medie som mit linjefag. Vi skulle vælge to valgfag til den første periode, og dér er jeg endt med musik og klatring. Det sidste er en ganske ny interesse. Da skolen har en friluftslinje har vi både inden- og udendørs klatrevægge, og jeg er på utrolig kort tid blevet helt hooked på klatring, så det skal nok blive spændende.
Med hensyn til roommates og værelsesfordeling kunne jeg ikke være havnet et heldigere sted. Jeg er kommet på værelse med Freja fra Roskilde(den kønne pige på øverste billede). Vi har det helt fantastisk godt samme, men er dog ret slemme til at holde hinanden oppe om aftenen og får derfor ikke megen søvn. Vores værelse er efter min mening også blevet vildt fedt – masser billeder følger.
Det første stykke tid havde vi problemer med nettet, og jeg har derfor ikke haft tid og mulighed for at få lagt noget ud før nu. Det er første weekend på efterskolen, og de fleste er blevet her. I dag har vi haft fiktiv-vejfest. Vi blev tildelt nye familier i forskellige kategorier. Jeg endte som mor i en rigtig “pæn” familie med nyvasket bil og pæn græsplæne – mest lignende Bree Van De Kamp fra Desperate Housewives… Men sjovt var det. Det er fedt at få tildelt en karakter, og alle gik rigtig meget op i det. Alt i alt går det hele super godt, og jeg forsøger jo at opdatere min facebook og min instagram(marieduved) jævnligt, så det bliver muligt at følge lidt med.

– Marie.

Skærmbillede 2013-08-17 kl. 09.52.31Skærmbillede 2013-08-17 kl. 09.52.47

2

 • Anonym

  Fantastisk blog! Dejligt at høre du har det godt på efterskolen <3.
  Hvilken af din linser bruger du mest og synes bedst om? Har nemlig det sammen kamera som dig og kun standart objektivet, og kan nemlig godt bruge et nyt.
  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Hej. Tusinde tak! Det er meget forskelligt, men udover standard objektivet, ville jeg lige umiddelbart sige mit lille Canon 50mm 1.8, det er simpelthen så godt at have og kan fåes til den særdeles overkommenlige pris af 700-800 kroner<3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The French,