PORTRAIT OF JEPPE

OM 10 ÅR…

Jeg støder af og til på spørgsmålet, hvor er du, eller hvor vil du gerne være, om 10 år? Det er ikke altid, fordi det er mig, der bliver stillet spørgsmålet, men så hører jeg måske andre svare på det og kommer til at reflektere over, hvad jeg selv ville svare. Så det vil jeg i dag forsøge at komme med et bud på.

Om 10 år er jeg 28 år gammel. Jeg kunne vælge at svare seriøst og realistisk, men jeg synes egentlig, det er sjovere at skubbe realismen lidt til side, og fortælle jer, hvor jeg drømmer om at være om 10 år.

Jeg forestiller mig at bo et sted i London eller New York, der ser ud i stil med det her.

boligcollage
Jeg håber, min stil er ligeså stylish som de her lækre damers.

stylecollage
Aller mest drømmer jeg om at arbejde med medier. Enten med film, tv, fotografi eller journalistik – muligvis en kombination af flere af dem. Jeg vil gerne lave noget kreativt, noget jeg har lyst til at stå op til hver dag.

jobcollage
Jeg har ikke nogen plan om at have børn på det tidspunkt, eller på noget tidspunkt faktisk. Det er ikke udelukket, at jeg får børn. Jeg er bare ikke en af de mange mennesker, der slet ikke kan forestille sig ikke at blive forældre en dag. Det kan jeg sagtens forestille mig ikke at blive…
Derudover håber jeg at bo med en mand, der elsker mig præcis, som jeg er og som støtter mig i alt det, jeg gerne vil. En der bakker op om alle mine kreative projekter og tossede ideer(Jeg har lige pt en rigtig sød kæreste, der opfylder alle disse krav, så man kunne jo håbe, han blev hængende).

Det her er selvfølgelig bare mine egne drømme. Jeg mener, at mine klassekammerater både i niende og på efterskolen skrev i min blå bog, at jeg ville ende mine dage som aktivitetsmedarbejder i Legoland, hvilket lige pt er mit fritidsarbejde… Men nu må vi se.

Hvad er jeres største drøm, og hvor håber I at være om 10 år?

– Marie.

1

  • Rigtig fint indlæg!
    Jeg er sådan set meget enig i dine 2 første punkter! På nuværende tidspunkt bor jeg selv i London, så jeg ved også at det er syyyyygt svært at finde en lækker lejlighed som man har råd til. Men whatever, jeg drømmer også bare ligesom du gør, haha :D
    Din karriere drøm lyder mega lækker, jeg er nok mere ovre i noget kommunikation og marketing, but still.
    Du har en syg lækker blog btw. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

PORTRAIT OF JEPPE