NETTET ER STORT

I får hermed lige et par netanbefalinger denne højhellige fredag, i tilfælde af I skulle komme til at kede jer. Jeg deler derfor en række links med jer til ting, jeg har fundet interessant eller morsomt på nettet indenfor de sidste par dage. Enjoy og rigtig godt weekend!

1. Harry Potter spin-offs på vej.
J.K Rowling afslørede for nylig, at en Harry Potter spin-off var på vej i form af en ny triologi. Dette er en nyhed, der ikke bare redder min dag, men uge eller sågar måned. Jeg er kæmpe fan, ikke bare af Harry Potter, men af hele det magiske univers Rowling har skabt, så jeg glæder mig som et lille barn! I kan læse meget mere om det på linket.

2. Jesus doing everyday things.
Det er her er virkelig noget af det mest morsomme, jeg længe har set. En gut har photoshoppet Jesus ind i al verdens hverdagssituationer, og det er vildt sjovt. Hurra for photoshop!

3. Polyfonisk overtonesang. 
Denne video går lige nu verden rundt. Det er en kvinde, der kan synge to forskellige toner på én gang – totalt sært, men totalt vildt.

4. P3 lytternes største fejlkøb.
Vi kender formentlig alle sammen det med, at man får købt et eller andet bras, man alligevel aldrig får brugt. Nu har P3 lavet en samling af lytternes absolut værste fejlkøb, og den er vildt sjov.

5. Alexander Wang x H&M. 
Sidste link er en af de lidt mere tøsede.  Man kan her på Costumes hjemmeside se hele Alexander Wang x H&M kollektionen, og den er SÅ lækker! Jeg krydser selv virkelig fingre for at få fat i et eller andet fra kollektionen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.