ANNEMETTE VOSS

MULIGHEDER

Skrevet november 2013

Skærmbillede 2014-12-14 kl. 00.35.45Vi lever i en verden fuld af muligheder, men med muligheder følger svære valg. Vi bliver i en relativt tidlig alder bedt om at vælge retning for resten af vores liv. Hvis ikke det er vores forældre der skubber på for et svar, er det skolen eller staten, der helst så, at alle unge mennesker kom hurtigst muligt gennem systemet. Det er et pres for rigtig mange unge, især hvis man ikke er klar over, hvad man har lyst til at bruge sit liv på. Men der vil jo altid være dem, der i en meget tidlig alder har bestemt sig for præcis, hvad de vil. Jeg hælder nok mest til det sidste, da jeg føler, jeg har en rimelig god fornemmelse af, hvor jeg er på vej hen med mit liv. Igen er det dog svært, da der er så mange muligheder.

Jeg har længe været besluttet på et job indenfor medieverdenen, men det er jo et vidt begreb. Jeg vil gerne være fotograf. Her er mulighederne en smule mere begrænsede, men de er der stadig, mulighederne altså. Der findes jo rigtig mange forskellige slags fotografer, og det der tænder mig er mode- og rejsefotografi. Jeg er dybt fascineret af modefotografi, og alt hvad modeverdenen indebærer, selvom den af mange beskrives som stressende og overfladisk. Jeg er fascineret af designerne, modellerne, det kreative og det kunstneriske. Samtidig er jeg betaget af at rejse. Jeg elsker at opleve andre kulturer og se nye områder af verden. Jeg bliver nødt til at overveje, hvad der vil være flest muligheder i. Hvis jeg blev rejsefotograf, ville jeg nok ikke få mulighed for at udforske modefotografi i samme grad, men hvis jeg blev modefotograf, ville jeg nok stadig få mulighed for at rejse, da en stor del af modefotografien foregår i udlandet. Man kunne selvfølgelig også uddanne sig fotojournalist og kombinere billederne med spændende og tankevækkende artikler. Det kunne være fedt. Jeg kunne holde fast i mine modebilleder, og kombinere dem med interessante, moderelaterede artikler. Det er også en mulighed at blive udlands/rejsefotograf og så kombinere dét med indsigtsfulde artikler om den verden, vi befinder os i. Det handler om at uddanne sig en masse, det handler om at have gode kort på hånden. Det handler om at finde et arbejde, som ikke virker som et arbejde. Det handler om at finde et job, man har lyst til at stå op til om morgenen, et job der bliver ved at være udfordrende og spændende, dag efter dag.

Vi lever i en verden fuld af muligheder, men med muligheder følger svære valg.

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ANNEMETTE VOSS