I KRIG OG KAGEBAGNING

MIT KØKKEN – OBH NORDICA SAMARBEJDE

Jeg var i sommers en tur i Lyngby for at optage en bage-serie, der skulle køre på Annemette Voss’ youtube-kanal og på OBH Nordicas facebookside. Den har de sidste 10 uger kørt hver torsdag, og vi har stadig et par tilbage. Det er min hidtil største opgave. Serien går i al sin enkelhed ud på at filmatisere opskrifter med skønneste Annemette Voss som vært. Vi har udgivet how-to’s på teboller, kanelkrans, lakridskage og meget andet lækkert. Uge efter uge sidder jeg og redigerer disse kagevideoer, og hver uge bliver jeg lige lækker sulten. Det gør det heller ikke bedre, at jeg har smagt på alle kagerne under optagelserne og derfor nærmest kan smage dem i munden, når jeg sidder og arbejder med de mange videoklip. Derudover har det været, og er stadig, en super fed opgave, og jeg er rigtig glad for at have fået lov at lave den. Idéen ved filmatiseringen var, at vise hvor lette opskrifterne var at følge, og hvor let det var at opnå et super flot resultat. Man har også på film mulighed for at indskyde flere små bemærkninger og tips end på en opskrift i en bog eller på nettet. Jeg har selv oplevet at følge en opskrift og undervejs tænke, er det her rigtigt? Skal det virkelig se sådan her ud? Det håber jeg helt sikkert er lykkedes.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvad I synes!

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I KRIG OG KAGEBAGNING