THE VALENTINE EXPERIMENT

MIT ÅR SOM 17 ÅRIG

Skærmbillede 2015-03-10 kl. 13.45.57Imorgen starter et nyt år i mit liv. Det er muligt, det er et par måneder siden, vi gik ind i et nyt kalenderår, men dette er starten på et andet slags år. Jeg går nemlig ind i det 19. år af mit liv, da jeg imorgen fylder 18 Alene dette synes jeg er ret vildt. Dette fik mig til at tænke over mit år som 17 årig, og alle de ting, der her fulgte med. Umiddelbart er det at fylde sytten ikke such a big deal, da det intet ændre i forhold til, hvad du må og ikke må. Du må stadig købe en øl i brugsen og komme ind på FOAM i Vejle, men må stadig ikke hverken gå lovligt på bar, køre bil eller stemme ved folketingsvalget. Dét, at fylde 18, er noget helt andet, og det tænker jeg derfor at skrive et separat indlæg om.
Det syttende år i mit liv er fløjet afsted. Jeg fyldte sytten, da jeg gik på Faaborgegnens Efterskole, jeg boede sammen med Freja, og jeg havde en kæreste. Ingen af delene er tilfældet i dag. Der er sket rigtig meget det sidste år. Jeg afsluttede mit efterskoleophold, indgik samarbejde med Annemette Voss, arbejdede en hel masse i Legoland, tog til USA i nogle uger, startede på gymnasiet, blev inviteret til Myanmar, var i Myanmar med Danmarks Indsamling, droppede ud af gymnasiet, startede på handelsskolen, var backstage til DKs Indsamling, begyndte at skrive for Annemette Voss og meget meget mere. Det har været et yderst begivenhedsrigt år. Rigtig mange muligheder har budt sig, og jeg håber, at dette fortsætter i det kommende. Jeg har taget en masse beslutninger som syttenårig, de fleste af dem, nogle jeg er rigtig glad for at have taget. For eksempel mit skoleskift i november, er jeg rigtig glad for. Det ændrede min hverdag og gav mig et andet overskud – et overskud der har gjort det muligt både at passe min skole, og alle de projekter jeg deltager i. Jeg besluttede også at hive en uge ud af kalenderen og tage med til Myanmar, da denne mulighed bød sig i efteråret. Det er helt sikkert også en beslutning, jeg er rigtig glad for at have truffet.
Jeg sætter rigtig stor pris på alle, der har været en del af dette skønne år. Jeg savner, de jeg ikke længere ser hver dag, men glæder mig over de helt fantastiske nye venskaber, jeg har fået i år. Alt i alt har det været et fantastisk år, og jeg glæder mig til det næste.

– Marie.

3

  • Celine

    Er det ikke dit 19. år du begynder på, hvis du fylder 18 i morgen?
    Dit første leveår startede jo ikke først da du fyldte 1 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE VALENTINE EXPERIMENT