Hvornår blev det okay at udstille piger?

MIN FØRSTE KAMPAGNE

min første kampagneMan siger, der er en første gang for alting, og denne weekend skød jeg min første kampagne. Kampagnen var for det tyske kosmetik og hudpleje firma Saguna, som til april lancerer et nyt skønhedsprodukt. I den forbindelse skal de lave en kampagne. En kampagne, hvor jeg er ansvarlig for alt videomaterialet. Det er en kæmpe opgave, og jeg har derfor både været spændt men også en anelse nervøs op til weekendens optagelser. Det var SÅ vigtigt for mig, at alt spillede maks. Jeg havde af samme årsag hyret gutterne bag SKARPT, en filmvirksomhed lignende min egen, til at komme og assistere mig på kamera, da jeg ved, de er super dygtige teknisk. Det var en stor succes, og jeg håber at arbejde mere sammen med dem i fremtiden. Produktambassadørene, som skulle optræde i kampagnen, var tidligere bagedystvinder Annemette Voss, realitydeltager og blogger Irina Olsen og fitnessblogger Cecilie Lind, også de var en fornøjelse at arbejde sammen med. Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer det endelige resultat.

Til de tre ambassadører var der booket et ophold på Comwell fra lørdag til søndag. Der skete bare det, at jeg fredag aften blev ringet op af Annemette, der havde fået en plads i callcenteret til Danmarks Indsamling lørdag aften, og derfor bad mig overtage hendes plads på det lækre spa hotel. Det behøvede hun naturligvis ikke bede mig om to gange. Jeg tog med Irina og Cecilie på Comwell og fik lækker mad og en tiltrængt tur i spa, det var fantastisk!

Nu skal jeg danne mig et overblik over alt det materiale, vi fik i weekenden, så jeg kan komme igang med at klippe det sammen. Jeg er vildt spændt på resultatet!

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvornår blev det okay at udstille piger?