NEWS

MED EN ANELSE NERVØSITET

Jeg er utrolig taknemmelig for, og vildt spændt på, alle de nye ting, jeg står og skal igang med. Men jeg kommer nok ikke uden om, at disse nye jobs og samarbejder kommer med en anelse nervøsitet. Jeg er for eksempel i dag gået i gang med at skrive mit første indlæg til Annemette Voss, og jeg vil bare så utrolig gerne gøre det godt. Det betyder rigtig meget for mig, at alle de ting jeg laver for hende, og især det aller første indlæg, er lige i øjet. Både fordi flere mennesker kommer til at læse mine tekster, når de bliver skrevet til hende og udgivet på hendes hjemmeside, men også bare overfor Annemette. Hun har givet mig et job hos hende, og hun har valgt mig med nogle forventninger om, hvad jeg kan levere, og dem håber jeg inderligt, jeg kan indfri. Det bør dog nævnes, at jeg aldrig har oplevet Annemette utilfreds med min indsats, hverken når det kom til billeder, film, events eller andet. Jeg er nu stadig en anelse nervøs, men det er måske kun godt. Det er i situationer som denne, jeg presser mig selv til det yderste for at præstere noget, dem jeg leverer det til, bliver begejstrede over. De, jeg har indgået samarbejde med, skulle jo nødig fortryde det.
Selvom jeg er nervøs over nogle af de ting, jeg skal igang med, er det dog uden tvivl spændingen, der fylder mest. Jeg er fuld af nyfunden drivkraft, nye ideér og nyt mod. Jeg er fantastisk spændt på alle de ting, der skal til at ske, og jeg har på fornemmelsen, 2015 bliver et godt år.

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEWS