KAN DU KOMME MED DET SAMME?

MARIE PÅ KAGEMAGI

kagemagi opt 1

I søndags blev jeg mere eller mindre akut kaldt til Lyngby på optagelser til Annemette Voss og Ditte Julie Jensens nye show KageMagi. De stod klar til at optage, men var på beklagelig vis blevet brændt af af deres fotograf. Jeg kom derfor over og hjalp med at optage. Først om aftenen hører de fra fotografen, der meddelte, at han blev nødt til at bakke helt ud af projektet og KageMagi blev dermed mit projekt.

KageMagi er som sagt en serie med Annemette og Ditte som værter. De tryller råvarer til de smukkeste kager, og I kan godt glæde jer. Faktisk skulle første afsnit have været på YouTube denne eftermiddag, men da fotografen bakkede ud måtte planerne ændres. Som det ser ud nu, går KageMagi i luften om 14 dage, den 25. november. Jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet af videoerne, det var en sand fornøjelse at optage dem, og kagerne var SÅ lækre.

Derudover er det altid en kæmpe fornøjelse at arbejde med Annemette og Ditte. Annemette har jeg, som nogen ved, arbejdet med længe, mens mit samarbejde med Ditte er rimelig nyt. Vi er alle tre lidt samme type og klinger super godt. Vi er meget enige om rigtig mange ting, hvilket gør det let at arbejde sammen. Jeg ser frem til at lave meget mere for de dygtige damer i fremtiden.

– Marie.

PS. Herunder kan I se introen til KageMagi(Det er den tidligere fotograf, der har produceret denne) og mit 10.000 abonnenters livestream, hvor jeg havde Annemette og Ditte med.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KAN DU KOMME MED DET SAMME?