MIN FØRSTE KAMPAGNE

JEG TAGER PÅ SKI

jeg tager på ski

BILLEDER AF MIG FRA FORSKELLIGE SKIFERIER FRA 2003 TIL 2015

På fredag tager jeg med fire gode veninder fra min gamle gymnasieklasse på ski. Jeg glæder mig helt vildt! Vi rejser med det firma, der hedder Nortlander og turen er det, der hedder Summitweek. Vi skal til Val Thorens i Frankrig, og jeg har kun hørt godt om området. Udover at stå på ski skal vi opleve alle de mange aktiviteter, Summitweek tilbyder. I løbet af ugen vil der være mulighed for at deltage i en masse sammen med 1300 andre unge fra hele Danmark. Der vil blandt andet være optrædener fra Dybvad, Ruben Søltoft og Simon Talbot, og en masse danske kunstnere kommer også og spiller om aftenen og garanterer sjove fester. Derudover arrangerer Summitweek BBQ i sneen og andre fede events under vores ophold i alperne. Jeg kommer til at vlogge dernede fra, så I får mulighed for at følge med. Jeg kommer formentlig også til at skrive lidt om turen. Jeg håber, I har lyst til at se med, når jeg tager en tur på ski, jeg glæder mig i hvert fald.

Skal I også afsted på ski?

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE KAMPAGNE