GYMNASIE UPDATE

I’M GOING TO BURMA

isgoingtoburmaJeg blev for ganske nyligt meddelt, at jeg, hvis jeg var interesseret og havde mulighed for det, var blev valgt til at tage til Burma i en uge og se de projekter, pengene fra dette års indsamling var gået til. Jeg lavede nogle projekter for efterskoleforeningen sidste år bla. i forbindelse med Danmarks Indsamling, og nu har de simpelthen valgt at sende mig til Burma, en mulighed jeg føler mig ekstremt priviligeret over at have fået. De sender en nuværende og en førhenværende efterskoleelev derned, hvor vi hver især skal representere elevholdet i år og sidste år – jeg representerer naturligvis sidste års elevhold. Vi skal blogge og sende billeder dernede fra, så det er en totalt drømmeoplevelse for mit vedkommende. Det bliver så spændende. Jeg ser utrolig meget frem til at komme ned og se, hvad det egentlig er, vi samlede indtil, det gør tingene meget mere virkelige, når man pludselig får lov at se det helt tæt på. Jeg var i Bangladesh forrig år, hvor vi bla. var ude og se en slumskole samt en masse andre spændende ting. Dette var en helt fantastisk og i den grad livsbekræftende oplevelse – ikke noget jeg havde forestillet mig i nærmeste fremtid at få lov at opleve igen. Turen finder sted fra den 1. – den 8. november, jeg glæder mig helt vildt til at rapportere dernede fra og håber selvfølgelig, I har lyst til at følge med. Har I prøvet at besøge et u-land?

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GYMNASIE UPDATE