HJÆLP, JEG SKAL HAVE BØJLE

HEJ IGEN

Hej igen. Det er super længe siden, jeg sidst har postet noget herinde. Det er jeg faktisk rigtig ærgerlig over. Jeg har haft rigtig mange bolde i luften og har følt mig nødsaget til at prioritere de ting, jeg tjente penge på – hvor kedeligt det end lyder. Jeg har længe gået med en lyst til at starte op igen og puste nyt liv i min blog. Det har jeg tænkt mig nu. Så velkommen til, eller velkommen tilbage! Jeg har savnet at udtrykke mig på skrift, og jeg glæder mig til at komme igang igen.
Men hvad har jeg så lavet det sidste halve år, spørger I. Jo ser I, jeg har blandt andet afsluttet 1.g, været på Roskilde Festival, lavet en bageserie til youtube sammen med Annemette Voss i samarbejde med OBH Nordica, haft en masse øvrige filmjobs, startet i 2.g og senest fået kørekort. Derudover har jeg under hele perioden kørt min youtube-kanal, der for et halvt år siden var sprit ny. Der har været SÅ meget fart på, og det er der for så vidt stadig. Jeg har gang i rigtig mange spændende projekter, og det er blandt andet det, jeg vil skrive om her. For nu melder andet spørgsmål sig måske – jamen Marie, hvad skal du dog skrive om fremadrettet? Nu skal I høre, det har jeg nemlig overvejet nøje. Jeg vil dokumentere et liv, mit liv to be exact.
Bloggen kommer til at være mit pusterum, et sted at få afløb for alle mine mange tanker. Jeg vil dele oplevelser. Både ‘private’ og arbejdsmæssige oplevelser. Det kommer til at handle lidt om kunsten at jonglere med skole, arbejde, youtube, socialt liv og det at være ung – dermed ikke sagt, at jeg altid mestre denne kunst, på ingen måde faktisk. Jeg lever i en konstant strøm af prioriteringer og svære beslutninger, og hvordan får man lige taget den rigtige? Derudover er jeg ganske nysgerrig, og jeg undrer mig over rigtig mange ting, jeg ønsker derfor også at dele tanker og samfundskritik, blandt andet med henblik på at skabe en åben debat, det vil være muligt for alle at deltage i.

Jeg håber rigtig meget, at I har lyst til at følge med. Jeg var lige ved at skrive, “vi ses forhåbentlig i min næste video”, da det er blevet en vant afslutning, når jeg lægger noget ud, men den vending hører sig nok mere til på yotube ;)

– Marie.

2

 • Ej hvor lækkert du starter din blog igen.
  Elsker og læse dine indlæg, se dine videoer og følge med fra alle die andre sociale medier.
  Du er vildt inspirerende.
  Og stor respekt for alle de ting du er igang med, du gør det mega godt.
  knus
  (min blog http://lifestylexblogger.blogspot.dk/ )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HJÆLP, JEG SKAL HAVE BØJLE