Black and white wonders

Focus on the eyes

Very few words er needed in my opinion. Det er min kære veninde, Cecilie, I her ser. Vi gik efter noget anderledes – noget mere spændende, og jeg vil vildt gerne høre jeres mening! De er taget på mit kamera(Canon EOS 600D) og med objektivet Canon 55-250mm og redigeret i iPhoto (:

– Marie.

10

 • Hvordan tager du billeder der har helt sort baggrund?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Det er bare en sort væg og hård kontrast, mere professionelt er det ikke :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du en sort væg, eller kan man lave det? Har du bare ændret kontrasten bag efter? Og hvad med blitz – med eller uden? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Ja, jeg har en sort væg (: Ja, jeg har bare ændret kontrasten på computeren, så det blev lidt mere mættet sort. Jeg har taget billederne med blitz, mener jeg (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hold da op hun har godt nok fået optegnet øjenbrynene!0.0

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Det var også lidt det, der var meningen. Vi har jo prøvet at lave nogle lidt mere spændende og interessante billeder istedet for, at det altid bare er almindelig pæn pige, der smiler foran hvid væg (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har fulgt din blog i et stykke tid, og synes du tager nogle fede billeder! :) men hvor får du din inspiration fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Tusinde tak, det er jeg rigtig glad for at høre! Min inspiration kommer alle steder fra, men jeg har i øjeblikket utrolig meget fokus på modemagasiner, og deres kreative måder at tage portrætter på. Jeg tror snart, jeg laver et indlæg omhandlende samme emne, så husk at følg mig på Bloglovin :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Hejslet

  Hun er seriøst flot!!!! Elsker billederne! Elsker Elsker hendes ørering, den giver et godt spil i det sidste billede!

  http://elisabethhejslet.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Det er jeg virkelig glad for at høre, det er hun uden tvivl!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Black and white wonders