A whole lot of wires

Black and white wonders

Jeg føler ikke stort behov for at knytte mange ord til ovenstående billeder. De er taget på mit kamera(Canon EOS 600D) og redigeret i iPhoto. De er taget i Østrig, Stubaital, på den skiferie, jeg netop er vendt hjem fra. Dette er også forklaringen på, hvorfor der har været så stille på bloggen den sidste uges tid, men det skal være slut, jeg er tilbage med masser af nye planer og idé’er. Det ville glæde mig at høre lidt flere af jeres tanker omkring mine indlæg og billeder i kommentarfeltet nedenunder. På forhånd, tak (:

– Marie.

4

 • Aviaja

  Jeg må indrømme, at da jeg så det første billede, var jeg ikke sikker på, at det var dig der havde taget det.. Indtil jeg så læste at det var dig. De er virkelig, virkelig flotte og meget professionelle! Jeg elsker din blog, og billederne, og du er virkelig smuk og fotogen (selvom du ikke er i dette indlæg, jeg mener generelt).
  -Keep on the good work! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Tusinde tak, det er jeg rigtig glad for at høre! Knus Marie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Virkelig smukke billeder. Du har talent. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A whole lot of wires