Bangladesh Day 8#

Bangladesh Day 9+10#

IMG_7680 IMG_7690 IMG_7699 IMG_7725 IMG_7755 IMG_7757Vi tog i går på udflugt med hele familien til et sted nogle timer udenfor Dhaka. Min onkel er direktør for Damco i Bangladesh, og vi var afsted med hans arbejde for at fejre deres 20 års jubilæum. Vi fik her muligheden for at opleve en helt anderledes firmafest. Vi ankom til frokost, og efter det var der arrangeret en masse aktiviteter. Min kusine Clara og jeg deltog i de to lege, der var for damerne. Det var begge konkurrencer, og det lykkedes os at vinde én hver, haha. Om aftenen var der show lavet af medarbejderne, der havde øvet sig på nogle meget underholdende danse. Herefter var der fyrværkeri, aftensmad og DJ. Det var rigtig sjovt at være med til. (:

Vi kørte hjem efter morgenmaden i dag, og på vejen hjem så vi Bangladesh’ længste bro. Vi var alle sammen lidt trætte, da vi kom hjem og besluttede efter frokost at se Harry Potter. Det var vildt hyggeligt. Imorgen skal vi se ambassaden, hvor min fars kusine arbejder, så det tror jeg bliver spændende.

Billederne er taget på mit Canon EOS 600D med et EF S 55-250mm optik og redigeret i iPhoto.

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bangladesh Day 8#