Bangladesh Day 6#

Bangladesh Day 7#

IMG_7618 IMG_7620 IMG_7623 IMG_7626 IMG_7631 IMG_7633 IMG_7638I dag var vi ude og shoppe. Der er ikke meget at komme efter i Bangladesh, men t-shirts er der masser af. Rigtig mange forretninger får restlagre hjem fra brands som H&M, GAB, Calvin Klein og Abercrombie & Fitch. Hvilket vil sige, at det kan fåes latterlig billigt! Jeg fandt i alt syv t-shirts til en samlet værdi af 195 danske kroner, blandt disse var både t-shirts fra H&M og Abercrombie & Fitch. Derudover fandt jeg et gammelt Olympus kamera, som naturligvis er ude af funktion, men som efter min mening stadig ser voldomt cool ud. Dette kom jeg af med 160 kroner for, hvilket ikke er meget sammenlignet med de priser, man i Danmark tager for gamle kameraer, der ikke længere produceres. Jeg købte også en lille, virkelig fin træelefant til den overskuelige pris af 2,8 kroner.

Billederne er taget på et Canon EOS 600D med et EF S 18-55mm optik.

Imorgen holder jeg sammen med min faster og min kusine Clara single-forkæl-dig-selv-valentinsdag i Nordic Club, hvor vi bruger hele dagen i deres Spa afdeling, det bliver dejligt! (: Hvad har I af planer på valentinsdag?

– Marie.

2

 • Laila

  Wow det var mange lækre ting til den pris!! Jeg håber du har det godt dernede, og oplever en masse ting! I morgen skal jeg være sammen med min bedsteveninde som jeg ikke har set i ni måneder :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Ja mon ikke. Det har jeg i hvert fald! Det lyder da dejligt :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bangladesh Day 6#