Bangladesh Day 5#

Bangladesh Day 6#

IMG_7055IMG_6843 IMG_6920 IMG_6994IMG_7105 IMG_7121 IMG_7155 IMG_7160 IMG_7174 IMG_7246 IMG_7309 IMG_7323 IMG_7344 IMG_7433 IMG_7578 IMG_7579 IMG_7601I dag tog vi på en River Tour arrangeret af Nordic Club. Vi blev kørt til en flod lige udenfor byen i en minibus og steg så på en relativt stor båd. Her tilbragte vi de næste mange timer. Luften var frisk og lækker på floden. Langs med floden var en masse små hytter og minibyer. Vi havde et stop undervejs ved nogle gamle bygninger. Der var de sødeste børn. Jeg har en kæmpe svaghed for de her små, mørke børn, de er slet ikke til at stå for, og det kommer let til udtryk i mine fotografier. Vi havde rigtig mange timer, hvor vi bare sejlede. Dette gav til til reflektion(og søvn..). Et meget omtalt emne var i dag de arrangerede ægteskaber for de unge Bangla piger. Pigerne er mellem 13 og 16 år, når de bliver gift, alderen på manden er forskelligt, men han er meget sjældent yngre. Da vi var ude og besøge slummen den anden dag, hilste vi også på en 16 årig pige, der havde et 8 måneder gammelt barn, og så var hun gift. Det er aldrig pigerne selv, der vælger deres mand, det er forældrene. En rigtig voksen kvinde uden mand regnes ikke for meget og bliver lidt alle mænds ejendom. Derfor gifter forældrene også deres døtre væk for at beskytte dem – så er de kun én mands ejendom, ikke alles.

Imorgen tager vi med vores søde chauffør, Pujib, ud og shoppe. Det bliver vildt hyggeligt, da t-shirts er latterligt billige og man kan købe helt vildt mange fine, søde og anderledes ting til ingen penge. (:

Billederne er taget på et Canon EOS 600D med EF S 55-250mm optik.

– Marie.

8

 • Hvor er det et dejligt og interessant indlæg! Det er virkelig nogle stemningsvækkende billeder! Hvis der skulle være et eneste lille minus, så vil det være at du blander farvede og sort/hvid-billeder. Personligt kan jeg bedst lide de farvede billeder :-) Men ellers dejlig, dejlig, DEJLIG indlæg og blog! Du gør et virkeligt flot stykke arbejde, og det skal du have ros for. :-)

  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Finn Olesen

  Ennu en gang fantastiske øjebliksbilleder, kan næsten ikke vente på nye indslag, FLOT :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine indlæg fra Bangladesh, er så livsbekræftende og samtidig hjerteskærende! Det må være en oplevelse for livet. Fantastiske billeder!

  smillaogkarolines.blogspot.dk ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Marie!

  Jeg synes dine billeder er super gode. jeg kigger hver dag inde på din blog for at se mere. Jeg synes du tager vildt gode billeder, lige meget hvor henne i verden du er, for du det altid til at se vildt godt ud og spændende.

  -Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Hej Signe! Tusinde tak, det er jeg virkelig glad for at høre! – Marie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • omg!! I am soo jalouse!
  so beautiful pictures <3
  i love traveling and photography <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bangladesh Day 5#