Bangladesh Day 2#

Bangladesh Day 4#

IMG_6497IMG_6229IMG_6281 IMG_6285 IMG_6287 IMG_6300IMG_6305 IMG_6333 IMG_6340 IMG_6361 IMG_6366 IMG_6387 IMG_6420 IMG_6428 IMG_6430 IMG_6436 IMG_6449 IMG_6455 IMG_6456

IMG_6462 IMG_6469 IMG_6480Vi tog i dag en guidet tur til en lille slum-by i udkanten af Dhaka. Vi skulle sejle med en lille båd derover(ses på billede 1), den vippede frygteligt, og jeg var rædselslagen for at falde i det ret ulækre vand. Vi nåede sikkert over på den anden side og blev vist ind i en lille slumskole, hvor 80 børn i dag var i skole. Det var en kæmpe oplevelse, jeg har aldrig før prøvet noget lignende. Vi hilste på de glade børn og deres lærere, fik lov at sidde med under noget af undervisningen og fik lov at servere deres frokost for dem. Magen til taknemlighed skal man lede længe efter! Vi havde taget en helt masse appelsiner med derud, og delte også dem ud til børnene, der pænt sagde tak. Det var manden Babul, der viste os skolen. Det var også ham der for mange år siden havde startet den. Da han startede hans første skole, måtte han gå fra hus til hus for at overbevise forældrene om, at skolegang var en god idé for deres børn. Nu er det blevet sådan, at han bliver nødt til at sige til folk, at der simpelthen ikke er flere pladser. Skolerne får ingen penge af staten og lever af sponsorer. Arla sponsorerer fx. den skole, vi i dag besøgte.

Senere blev vi vist rundt i de smalle gader af den store slumby. Det var en labyrint af blikskure og bitte små forretninger. Mit kamera blev hurtigt populært, og børnene kredsede om os i store flokke – vilde efter at blive fotograferet. Det var alt sammen en helt unik oplevelse – klart noget af det vildeste, jeg i mit liv har oplevet. Det var fantastisk at møde alle de søde børn, og høre Babuls historie. Det var en fantastisk mulighed, og jeg er virkelig glad for vi fik lov at komme derud. (:

Billederne er taget på Canon EOS 600D med EF S 18-55mm optik og redigeret i iPhoto.

– Marie.

6

 • Wow. Sikke et dejligt indlæg med en masse stemningsfyldte billeder. Man kan næsten føle, at man selv er der! Du er et rent talent, hvad fotografering angår.

  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Tusinde tak, hvor er det sødt af dig at skrive!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Finn Olesen

  Denne her billedserie er simpelthen helt fantastisk, totalt originalt og gennemført, du får 10 ud af 10 stjerner for dette indslag :):):):):):):):):):) ,Man bliver næsten helt misundelig og får lyst til selv at være der. Jeg ser for mig at du kan blive en fantastisk pressefotograf og jurnalist eller lign, respekt for det :) og så stråler du jo af totalt overskud og glæde ligesom de børn som du har fotograferet,,,,,,,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Vagn-Hansen

   Tusinde tak for de mange søde ord! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 14, 16 og 22 er nogle skønne billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bangladesh Day 2#