Bangladesh Day 9+10#

Bangladesh Day 11#

IMG_7775IMG_7765 IMG_7767 IMG_7771IMG_7783I dag var sidste hele dag i Bangla. Tanken om morgendagens hjemrejse hængte derfor over os som en grå sky hele dagen. Vejret virkede til at føle med os. Det var trist og vådt, hvilket er meget besynderligt hernede på denne tid af året. Det var som om vejret forberedte os på at skulle hjem til Danmark, men vi var bestemt ikke begejstrede ved tanken… Vi tog forbi det lokale supermarked, Lavender, hvor vi købte en bunke billige dvd’er, inden vi tog hen på ambassaden for at mødes med min fars kusine. Det var ret cool lige at se, hvor hun arbejdede. Jeg mindes ikke, at have været på en ambassade før. Herefter spiste vi frokost sammen i Nordic Club og tog hjem for at fortsætte vores Harry Potter maraton. Vi tilbragte resten af eftermiddagen samt hele aftenen begravet i tæpper og dyner foran tv’et, da vejret var for dårligt til, at man kunne lave noget som helst udendørs.

Nu render vi rundt og pakker og forsøger at organisere vores rod.. Imorgen formiddag skal vi med ungerne i international skole, så det bliver meget sjovt lige at se, hvordan det foregår dér. Bagefter er det planen lige at gå en sidste tur i området for at få det maximale ud af vores sidste timer her, og klokken tre må vi atter drage mod lufthavnen og hjem mod det kolde Danmark.
På nederste billede ses vores søde chauffør, Pujib.

Billederne er taget på mit Canon EOS 600D med et EF S 55-250mm optik og redigeret iPhoto.

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bangladesh Day 9+10#