Søde børn

A whole lot of wires

Jeg har onsdag, torsdag, fredag været i praktik i Århus hos fotograferne Mark og Bjerre. Jeg har været i selskab med en masse søde og top profesionelle fyre. Det har givet mig en rigtig god fornemmelse af hverdagen som fotograf. De har alle sammen været rigtig gode til at inddrage mig i arbejdet, så jeg har i den grad haft noget at lave. Da praktikken er i Århus har jeg været ufattelig tidligt oppe, og jeg har været ret træt de sidste par dage… Der har været gang i opgaver i alle afskygninger. Vi har taget billeder for Sportigan, Royal Greenland, Jysk og en masse andre. Udover dagene i denne uge skal jeg derop på en enkelt dag i næste uge, så tirsdag sættes vækkeuret igen til 5.30 og turen går atter til Århus. (:
De første 3 billeder er taget på mit kamera(Canon EOS 600D) og det sidste er taget på min mobil – det afslører kvaliteten… Billederne er ikke redigerede.

– Marie.

1

 • hello there and thanks on your info ? I have certainly picked up anything new from
  right here. I did then again expertise some technical issues using this website,
  since I experienced to reload the web site a lot of occasions previous to I could get it to load
  properly. I have been considering in case your web hosting is OK?
  Now not that I’m complaining, however sluggish loading circumstances occasions
  will very frequently impact your placement in google and can damage
  your high quality score if advertising and marketing
  with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could
  glance out for a lot extra of your respective intriguing content.
  Ensure that you replace this again soon..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Søde børn