10 TING JEG HADER

10 TING JEG ELSKER

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.31.111. At fotografere. Dét at indfange et øjeblik på et billede er for mig helt specielt. Dét at  man kan forevige noget, man ved, man aldrig får igen. Det er en måde at holde fast i et øjeblik eller et minde, og det synes jeg er en rigtig fin tanke. Derudover kan jeg rigtig godt lide at skabe noget visuelt smukt og æstetisk. 2. At shoppe. Når man finder et stykke tøj eller et par sko, man bare ikke kan undvære. Når man finder noget, hvor man, i det man ifører sig det, føler sig som en lidt bedre udgave af sig selv, noget man, når man har købt det, slet ikke kan vente med at tage på. 3. Sushi. Jeg ELSKER sushi, det er min absolut ynglingsspise, og jeg kunne leve af det. Jeg har heldigvis en masse veninder, der deler min kærlighed for samme. Det er derfor ikke svært at overtale nogen til at tage med ud og spise, og det er sjældent, hvilken slags mad vi skal spise, der er problemstillingen, blot hvilken sushibar vi skal vælge.  4. Harry Potter. Jeg har alle dage været kæmpe Harry Potter fan. Jeg har desværre kun læst syveren på bog(Jeg ved i grunden ikke, hvorfor jeg ikke har fået læst de andre), men jeg har naturligvis set alle filmene – mange gange. Møder jeg en, der ikke har set filmene, bliver jeg både ærgerlig og glad på deres vegne. De er selvfølgelig gået glip af en frygtelig masse, men til gengæld har de muligheden for at opleve dem for første gang, og det er da noget, jeg ville elske at have mulighed for at gøre igen. Højdepunkterne i min fan-karriere i forhold til HP var klart, da jeg besøgte Harry Potter parken i Florida, og den toppede, da jeg mødte J. K. Rowling, første gang hun var i Danmark. 5. Min gymnasieklasse og venner generelt. Jeg er velsignet med en omgangskreds, der siger spar to. Jeg har de sødeste venner. Jeg savner konstant mine efterskolevenner, da det er svært at finde tid til at ses i en hektisk hverdag, og fordi de fleste bor på fyn. Jeg har et bånd til dem, der er helt specielt, da vi har boet sammen i et år, og det er klart nogen, jeg ser mig selv ses med om 10 år(og om 20 og 30). Min klasse er fantastisk, og langt størstedelen engagerer sig i fælleskabet og er søde og åbne, hvilket gør det super let at skabe gode relationer. 6. Når 1. modul er aflyst. Når man vågner om morgenen, tjekker facebook eller lectio og finder ud af, at man kan sove halvanden time længere. Ubeskrivelig rar følelse. 7. Morgenmad på sengen. Det er godt nok længe siden, nogen har serveret mig morgenmad på sengen, så når det sker, er det helt fantastisk! Man føler sig speciel og værdsat, hvis nogen tager sig tid til om morgenen at lave mad til dig, og så kan man nyde det i sengen. 8. At rejse. Jeg elsker at komme ud og opleve verden og andre kulturer. Nogle af de steder, jeg har været henne, har virkelig sat tingene i perspektiv og givet et fornyet syn på livet, hvilket, jeg synes, har været rigtig spændende at opleve. Jeg glæder mig derfor utrolig meget til om en måned, hvor jeg tager afsted til Burma med Danmarks Indsamling og får lov at se Dansk Flygtningehjælps projekt dernede. 9. Fredagsbar. Fredagsbar er det hyggeligste og klart en af højdepunkterne på min uge. Det er et behageligt afbræk fra den somme tider stressede hverdag og en af de tidspunkter, hvor vi som klasse laver noget sammen udenfor klasselokalerne på Rosborg, hvilket er rigtig fedt. Det er blevet en fast tradition for 1.u, og alle, der har mulighed for det, deltager som regel. Det er fantastisk hyggeligt. 10. Når alting bare spiller. Ja, det virker måske som en generel ting, og det er det sådan set også, men det er simpelthen skønt, når man føler, tingene bare kører, som det skal. Når der er tid til alt det, man gerne vil nå og tid til at slappe af. Det er et eller andet sted alle ovennævnte kombineret. Det er super fedt, når man engang imellem tænker, hey, jeg har det egentlig rigtig godt. De øjeblikke sætter jeg stor pris på. 

– Marie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 TING JEG HADER