KÆRLIGHED OG KANELSNEGLE

10 THINGS TO DO ON A SUNDAY

Når jeg en sjælden gang i mellem har en søndag, hvor jeg ikke lang tid i forvejen har lagt planer, forsvinder dagen ofte, fordi jeg glemmer at få lavet noget som helst. Hvilket også kan være meget rart fra tid til anden. Jeg har derfor fundet nogle tips til, hvad man dog kan få sådan en herlig søndag til at gå med.

1. Du kan tage i Legoland, fordi Legoland er herre hyggeligt(og jeg arbejder der, også i dag faktisk, så kom ud og sig hej). Anden forlystelsespark er også okay, men for real, Legoland er virkelig hyggeligt.

2. Du kan, helst hvis det er godt vejr, tage en god ven eller veninde under armen og gå en lang tur. Jeg må med skam meddele, at det er rigtig længe siden, jeg har fået dét gjort.

3. Hvis ikke man orker, eller vejret ikke tillader, en gå tur, kan man også blive under dynen hele dagen og drikke te og se gode film og serier. Dette er altså også hyggeligst i selskab med en god ven eller veninde. Eller en kæreste, hvis man har sådan en.

4. Du kan bage! Det er så hyggeligt at bage eller lave andet lækkert mad. Der er masser gode bud på, hvad du for eksempel kunne lave på annemettevoss.dk.

5. Vær kreativ! Tegn, mal, fotografér eller hvad du nu måtte være god til.

6. Gå i biografen. Så føler man, man rent faktisk har lavet noget, selvom der ikke er den store forskel på det og at have set en film derhjemme…

7. Find de gamle brætspil frem. Jeg har en større kærlighed til brætspil, end jeg er villig til at indrømme. Jeg synes, der er noget overdrevet hyggeligt ved at spille brætspil, måske fordi det er en total sjældenhed i dag.

8. Gå en tur i byen. Det er ikke altid, der er åbent om søndagen, men der er altså også noget hyggeligt ved at gå og kigge på vinduer. Dette fungerer altså også bedst, hvis du er sammen med en ven eller veninde eller har rigtig god musik i ørerne.

9. Se noget Youtube. Det er først de sidste par måneder gået op for mig, hvor mange gode danske youtubere der er. Der er virkelig mange fede serier og personer, man kan følge med hos, og mange af dem er rigtig dygtige. Så kig jer omkring på youtube.

10. Hyg med familien. Dette er en sjældenhed i mit tilfælde. Jeg har generelt rigtig travlt altid, så når denne mulighed en sjælden gang i mellem dukker op, tager jeg gerne imod den.

Jeg håber, I kunne bruge nogle af dem til noget. Kom endelig med dit bedste bud i kommentaren. Dette indlæg er planlagt, og jeg er lige nu på arbejde i Legoland. Jeg står i piratland hele dagen, så hvis I ender i Legoland, så kom og sig hej. Rigtig god søndag!

– Marie.

2

 • Tak for inspirationen.
  Elsker din blog og din youtube kanal, du er sindsyg god til at redigere.
  knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I feel that is one of the such a lot important information for me.

  And i am glad studying your article. But want to observation on few basic issues, The site style is ideal, the articles is actually excellent
  : D. Just right process, cheers

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KÆRLIGHED OG KANELSNEGLE